Bloembakken


Onze bloembakken zijn geschikt voor allerlei soorten planten en bomen, zijn vorstbestendig en hebben een goede afwatering, waardoor barsten voorkomen worden. Hierdoor kunt u lang genieten van uw bloembakken in uw tuin of oprit.

Beton wordt steeds populairder en geeft een robuuste uitstraling aan uw tuin. Niet elk type materiaal is beschikbaar om buiten te zetten maar de onze zijn dat wel. Met bloembakken moet je ook rekening houden met de regulering van water. Als het regent moet het overtollig water afgevoerd kunnen worden. Ook moet u de planten tijdens warme of droge dagen iets meer water geven dan bloembakken van een ander materiaal. Beton neemt namelijk iets meer vocht op dan bloembakken van natuursteen of hout.

Door het gewicht van onze betonnen bloembakken zullen deze niet omvallen of omwaaien door een storm of rukwinden.

Mocht u meer vragen hebben over onze betonnen bloembakken dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze mensen geven u met veel plezier meer informatie.


Betonnen bloembakken • foto's

Onze betonnen bloembakken zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden, door het gewicht kunnen ze moeilijk omvallen bij een storm. Ook bij harde regenval is er een goede regulering voor het water voorzien.